New bike

Acum cateva zile am primit un telefon. La capatul firului era o domnisoara care ma intrebase daca vreau sa vina la Skoda Velo Challenge. In cazul in care nu stiti, am participat acum 2 ani alaturi de alti 7 bloggeri la aceasta competitie. Si chiar e o competitie faina, unde se inscriu o multime de firme si oameni din Bucuresti pentru o plimbare faina prin natura. Si chiar daca mi-as fi dorit sa vin, nu am reusit sa imi iau inca vreo bicicleta. Si nu imi voi lua una. Cel putin din Bucuresti.

Am avut o bicicleta, dar am reusit sa o fac praf dupa o tura prin padure, cand, datorita neadaptarii vitezei de mers la conditiile de pe caro…. poteca, am reusit sa ma busesc de un copac. Eu n-am avut nimic,  julituri minore. Bicicleta insa a suferit destul de mult, nefiind chiar cea mai solida bicicleta de pe pamant. Cadrul s-a strambat, o roata s-a facut praf. Fiind o bicicleta ieftina, am luat decizia de a nu o mai repara si m-am gandit si am strans niste bani pentru a imi cauta o bicicleta noua. Dar fiindca voi pleca din Bucuresti in urmatoarea perioada, mi-am zis ca nu e cazul sa imi mai caut o bicicleta, desi am vazut un Arkus la 1000 de lei pe siteul celor de la Biciclop, un pret decent pentru o bicicleta bunicica.

Nu imi trebuie nimic fancy, ma multumesc cu o bicicleta simpla pentru pedalata ocazional prin oras. Si cand ma refer la oras, ma refer la Timisoara. Pentru ca Bucurestiul nu e deloc un oras bike-friendly. M-as uita si la o bicicleta second, pentru ca stiu ca gasesc o bicicleta buna pana in 500 de lei. Dar parca imi e ok sa dau 700 de lei si pe una noua, cat timp ma va tine, eu nefiind chiar slab (de inima).

Cert e un lucru: am nevoie de o bicicleta noua in urmatoarea perioada. O sa va pun la curent in momentul in care voi reusi sa achizitionez una.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *