New Design

Asa cum cei care intra ceva mai des pe acest blog au observat, am schimbat fata siteului jmarius.info. A trebuit sa fac, tema veche avea ceva lacune, astfel incat am decis sa imi fac o tema de la 0 si sa o adaptez pentru mine. Poate nu tuturor le place cum arata in starea actuala, dar mie imi place foarte mult cum arata in momentul de fata.

Am reusit sa schimb fontul textului (imi place mie tare mult cum arata Fontul acesta) si felul in care sunt asezate toate elementele in pagina. Mai sunt lucruri de corectat, insa nu prea multe. Acum am descoperit ca n-am link catre Home in Header (nu ma refer la buton, ci implicit cand dai click pe header sa fi pe prima pagina). Urmeaza sa corectez asta.

Astept opinii de la voi cu privire la noul design.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

2 thoughts on “New Design

  1. krossfire says:

    Pana la urma, headerul si tema tie trebuie sa-ti placa. Daca ar fi sa dau un sfat, as face obiectele din header putin mai mari ­čÖé

  2. Marius says:

    Da, am zis ca ar avea nevoie de ceva modificari. Initial Headerul era ceva mai mic si obiectele se vedeau implicit mai mare. Acum headerul e mai mare, dar am uitat sa maresc dimensiunea obiectelor..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *