Neymar Jr’s Five Tournament

neymars-jr-five

Pe blogul acesta am vorbit de-a lungul timpului o gramada despre sport. Fie ca a fost vorba despre rugby, fotbal, tenis de camp sau de masa. Sunt un mare pasionat de sport, tocmai de aceea am si un site de sport de vreo 6 ani de zile. Am incercat sa promovez orice tip de sport pe care l-am considerat interesant.

Iar acum am aflat despre Neymar’s Five Tournament, un turneu de mini fotbal 5 vs 5. O sa fie cateva etape regionale, incepand cu Timisoara, pe 7 Mai 2016, adica peste 2 zile. E bun pentru tinerii intre 16 si 25 de ani care vor sa se miste putin, sa se distreze si poate, daca sunt suficient de buni, sa ajunga intr-un final si la finala mondiala din Brazilia.

Pana atunci mai sunt insa vreo cativa pasi, in prima faza sunt 3 etape regionale: pe  7 Mai la Timisoara, pe 14 Mai la Targu Mures, pe 15 Mai la Iasi si pe 21 Mai la Bucuresti. Castigatorii acestor turnee se vor intalni intre ei intr-un alt turneu la Bucuresti, pe data de 4 Iunie 2016, iar castigatorii acestui turneu vor merge in Brazilia, unde vor participa alaturi de castigatorii din alte 35 de tari intr-un turneu de fotbal 5 vs 5. Fotbal, o sansa de a ajunge in Brazilia, cu siguranta se vor gasi multi tineri interesati sa formeze echipe.

Daca vrei sa te scrii, intra pe linkul asta, te inregistrezi si te prezinti la competitie. La Timisoara probabil ca voi fi si eu la Baza Sportiva Sun Beach (daca ajung in timp util de la Suceava). Nu stii unde e baza sportiva Sun Beach ? Ai un link aici catre google maps. Daca n-ai chef sa deschizi, e undeva in jurul AEM-ului in Timisoara.

Puteti afla mai multe lucruri despre evenimentul RedBull pe site-ul oficial sau pe pagina de facebook. Iar daca vreti sa participati, aveti aici si termenii de participare.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *