No cash, no fun

Dar sa privim si partea buna a lucrurilor. Am invatat ca atunci cand iti este foame paradoxal mananci mai putin. N-am stat senzational cu banii zilele astea, asa ca am mancat mai mult pe la camin. Masa de seara e ok aici, aia ajungandu-mi pentru ziua urmatoare.

Cert e ca a trecut luna si trebuie iar platit. Problema este ca trebuie sa il platesc acum la inceput si banii imi vin undeva pe 12-13 noiembrie. M-am invatat sa stau pe sec, dar acum chiar e grav, mai ales ca nici de transport si nici de camin nu mai am bani.

E enervant sa iei doar un salariu pe luna. Era mult mai fain in primavara cand criza asta nu a inchis 30 % din locurile de munca din aceasta tara si implicit a bagat economia in pamant. (nu stiu cifra exacta, doar banuiam).

Pana atunci am facultate si siteuri de dezvoltat. Asa ca nu renunt asa usor la ele, mai ales ca se poate scoate ceva din ele si acum.

BTW, pe 4 noiembrie e un meeting la Arad. Ma gandeam sa ma duc, dar cu banii nu sunt, nu stiu exact ce sa fac. Dupa cum spuneam si in titlu, no cash no fun. Mai ales ca schimb prefixul atunci.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *