Noapte sau zi ?

Am reusit treptat treptat sa inlocuiesc in ultima saptamana noaptea cu ziua, cel putin ca mod de lucru si somn. Totul a pornit de acum o saptamana cand m-a pus cucu sa joc manager pana la 7 dimineata. Toata ziua respectiva a plouat, a fost epuizanta. Am ajuns la 4 in camin, am dormit pana la 12… Si de acolo s-a cam mentinut ritmul. Am stat pana pe la 7 dimineata marti, am dormit pana la 4. Si asa a fost in fiecare zi.

Bine macar ca noptile de weekend s-au justificat, reusind sa ies prin oras si sa stau pana tarziu, ba la o bere, ba la inca o bere si muzica, ba la o bere….si o cafea. Macar un weekend ­čÖé

Duminica asta am dormit pana la 6 seara, deci n-avea nici o motivatie sa ma culc. Pana acum, cand deja incepe sa ma ia somnul, asta daca nu fac ceva :). Cred ca imi iau abonamentul si ma plimb aiurea prin oras, ca tot am abonament general. Cine stie cu cine ma intalnesc ­čśŤ

Si cred ca asta o sa si fac. Poate mai fac si ceva poze, daca ma tine bateria. Sper sa raman treaz, macar pana pe la 8 – 9 seara, ca sa pot sa refac noptile normale.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *