Noaptea fara internet

Ei bine, acea zi a sosit. Intr-o societate in care sunt aproape in permanenta conectat la internet, a venit si ziua in care am ramas fara conexiune la internet. Am uitat de Cosmote, RDS-ul iarasi e pe lista de To pay iar internetul pe mobil tocmai ce a expirat acum cateva zile. In plus, nu e nici o retea wireless prin zona la care sa ma pot conecta. Ce mai, lipsa acuta de net.

Cum s-a desfasurat o astfel de noapte ? Ei bine, am scris. Am scris foarte mult. Imi pare rau ca multe din ideile pe care le-am avut in atatea nopti si zile nu mai imi vin acum in minte pentru a le putea expune in articole. Pentru ca asa e, cand n-ai net, si creativitatea sufera. Stau si ma gandesc la ideile si intamplarile pe care le-am avut in ultimele saptamani si doar una mi-a trecut prin cap, si asta in drumul meu linistit de fiecare zi intre Timisoara si comuna in care stau. Venind dinspre Sag spre Timisoara, 1 mai, zi extrem de calduroasa, la Timis era lume multa. In Sag, disperant de multe persoane. Autobuzul nu avea aer conditionat care sa functioneze la o capacitate ok, iar cand autobuzul s-a umplut, temperatura a crescut brusc cu vreo cateva grade iar apele curgeau de pe noi de parca am fi stat in cuptoarele de la Hunedoara, Resita sau Otelul Rosu. Ca sa fie totul si mai fain, doi soferi nebuni au decis sa faca curse intre Timisoara si Sag, unul mergand pe contrasens pe langa autobuz (intr-o zona cu doua benzi pe sens). L-a ocolit cu greutate pe unul iar cand a dat sa mearga pe prima banda, celalat sofer a trecut la limita. Mad drivers, ideea e ca sunt o gramada de oameni care, daca autobuzul ar fi lovit vreuna din masini, ar fi iesit sifonati bine de acolo. Totul pentru ca unii vroiau sa se intreaca de nebuni, ignorand regulile decente de circulatie.

Hmm, curios ca tocmai asta mi-a trecut acum prin cap. Chiar nu mai aveam nici o alta idee. Trebuie sa continui sa scriu, chiar daca acum nu mai am vreo alta idee, cine stie ce idee imi mai trece prin cap in timp ce scriu niste chestii care poate nu sunt atat de relevante.

Mi-am mai adus aminte de ceva. Stiati ca intre Caransebes si Hateg, pe muntii din zona respectiva, se afla o gramada de metale si materiale extraordinar de valoroase, care nu sunt valorificate pentru ca nimeni nu isi da interesul. Si vin nemtii, vin austriecii, vin americanii si le exploateaza ei, pentru ca noi nu suntem in stare. Se pare ca nimeni de acolo nu gandeste ca poate sa faca profit si in plus poate stimula zona prin exploatarea a diverse minereuri.

Imi vin in cap doar chestii negative. Nu stiu exact de ce, dar astea sunt cele care imi trec acum prin cap. In fine, inchei aici acest articol divers intr-o noapte fara internet. Ochii mi-au obosit, timpanele rasuna pe ritmurile celor de la Pink Floyd, iar eu va spun noapte buna.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *