Noi electrocasnice pentru casa

In casa mea urmeaza in viitor cateva modificari la capitolul electronice. Stiu ca sunt putin ciudat, pentru ca avem doar 4 electrocasnice mari in toata casa, iar acestea sunt un frigider, un congelator, un aragaz si o masina de spalat. Boilerul nici nu il mai pun la socoteala, ala doar daca se strica totul prin el il mai schimbam, pentru ca e unul din electrocasnicele mari pe care nu le schimbi foarte des.

Sunt insa doua care probabil vor ajunge sa fie schimbate in urmatoare perioada. Adica deja s-au pus bani la pusculita si s-au cautat suficiente modele cu diverse caracteristici pentru ele.

Primul lucru care trebuie schimbat e congelatorul, care din pacate a cam cedat si nu mai raceste la fel de eficient. Lada frigorifica pe care o am in momentul acesta e inalta, pe verticala, dar m-ar ajuta mai tare sa am un congelator orizontal, in special pentru ca spatiul de depozitare e usor mai mare. Singurul lucru care ar fi deranjant ar fi ca as strica putin “feng-shui”-ul din casa daca fac asta, pentru ca tot mobilierul din locatia in care se afla lada frigorifica e inalt, iar punerea unei lazi orizontale intr-o zona in care totul e vertical e putin ciudat. Poate doar daca pun ceva sub lada sa aduc totul la nivel, atunci ar fi totul mai bine. Asta e insa o problema ceva mai mica.

Sa trecem si la cel de-a doua ustensila pe care trebuie sa o schimb, de data asta in bucatarie. E vorba de aragaz. A fost unul din lucrurile care nu le-am considerat esentiale pe oriunde am stat, dar de cand ne-am mutat intr-un loc stabil e necesar sa faci un mic upgrade. E vorba despre aragaz, care are specificitatile sale in functie de ceea ce vrei sa gatesti. Nu stiu precis ce model sa luam, dar cu siguranta vrem sa aiba un ochi electric si trei pe gaz. Si evident, un cuptor pe gaz cu reglare de temperatura si lumina in interior.

Pentru aragaz sunt mai multe lucrurile pe care le dorim, o sa le dezvolt mai mult in viitor intr-un alt articol, pentru ca sunt surprinzator de multe lucruri.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *