Noutati: Biled pe Harta Turistului

Sau mai degraba noutate, tinand cont ca e primul si momentan singurul articol pe anul asta de pe Harta Turistului. Am apucat sa calatoresc mult, sa fac poze si sa invat o gramada de lucruri despre Romania, dar eu m-am apucat sa scriu despre Biled. De ce scriu despre Biled va inrebati ? Ei bine, e prima comuna care am vazut-o deschizand google maps intr-o seara si am zis ca e timpul sa imi aplic unul din planurile de actiune pentru Harta Turistului. Si l-am aplicat.

Cred ca am lucrat cumulat la postarea asta aproximativ 6 ore. Si inca nu e gata 100 %. Mai am de trecut firmele si asociatile din Biled, dar azi efectiv nu am mai avut chef de asta. Poate intr-o alta zi. O alta zi cu ceva mai mult chef.

Dar asta nu inseamna ca nu aveti ce citi despre Biled. Sunt o gramada de lucruri acolo pe care un pasionat de geografie si turism le-ar adora sa le citeasca. Sper ca voua sa va placa. O sa va las sa cititi articolul (am pus link ceva mai sus) si va las cu un grafic al natiilor din comuna Biled.

Nationalitati Biled

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *