Noutăți de la plajă

Luna Iulie a fost o lună destul de liniștită pe acest blog. În primul rând pentru că am avut o grămadă de lucruri de făcut, iar în al doilea rând, pentru ca am avut într-un final o săptămână de vacanță, pe care nu aveam cum să o petrec prea mult online.

Dar acum am revenit și, sper eu, o să scriu mai cu spor. Am câteva povestiri în cap după tripul pe care l-am făcut prin țară.

Am fost pe Transfăgărășan (înainte să înceapă toată nebunia), pe TransAlpina, pe litoralul românesc și în Cheile Dobrogei. Plus un test cu o mașinuță interesantă. Toate acestea în curând.

Dar în primă fază, vreau să povestesc ceva pe scurt despre litoralul românesc, mai precis despre ce noutăți am văzut în materie de așa zisă modă pe litoralul de la noi.

Pentru că n-ai cum să nu le observi când mergi pe plajă. Vezi că ceva e diferit față de anii trecuți. În primul rând, o mulțime de mămici cu salopete scurte de plajă. Fie că sunt de blugi sau dintr-un material mai ușor, preferă acest tip de îmbrăcăminte.

Mie personal mi se pare destul de puțin practic, dar hei, cine sunt eu să comentez ce poartă oamenii. Doar observ pe aici.

Cum despre mămici am vorbit, e timpul să trecem la tineret. Cel de peste 18 ani, evident. Și aici am văzut ceva care mi se pare dubios. Mai precis, o grămadă de tinere poarta un fel de pantaloni foarte scurți, dar cumva în formă de chiloți, cu câte o jumate de bucă p’afară.

Amu, mai înteleg dacă văd asta pe la plajă pentru că hei, nu toată lumea e cu o rochie de plaja pe ea, mare parte din femei sunt în bikini, la o baie de soare și soare de mare. Dar să vezi asta prin mijlocul Bucureștiului e un pic ciudat.

Legat de asta, țin minte că am auzit recent o știre în care cineva a sunat la 112 pentru că oamenii mergeau doar în costum de baie pe strada. Și aparent asta nu e foarte legal în Constanța, oraș de pe litoral. Aparent dacă ai prea puține haine pe tine, ești indecent în oraș, dar doi kilometri mai incolo, e all cool.

În rest, multe femei în costume de plajă (fie întregi, fie din doua piese, Astratex, Jolidon, Desigual, Starshiners), salopete (cum ziceam mai sus), rochii subțiri și pantaloni scurți. Iar la bărbați sincer n-am stat eu să mă uit, dar acolo nu prea vezi nimic interesant din punct de vedere al stilului oferit.

Ați observat voi ceva mai interesant anul acesta ? Lăsați un comentariu, poate am ratat eu ceva în articol.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *