Noutati in partea de online

Ultimele luni au fost destul de presante din punct de vedere al proiectelor si al muncii prestate, motiv pentru care multe dintre lucrurile pe care le-am facut au ramas fara o prezentare.

Dar acum mi-am gasit putin timp liber intre editarea video, scrisul de articole si condus. Asa ca va prezint 3 noi proiecte in lumea online:

London City – un site simplu in limba engleza cu stiri din Londra, in special. Am avut in minte un proiect de genul de multa vreme, iar acum 3 luni am reusit sa il pun nitel pe picioare. Are cateva articole pe el + locuri de cazare in Londra, pentru cei interesati. E un proiect aflat la inceput de drum, dar care sper ca in timp sa reusesc sa ii adaug ceva mai multe content.

Judet Info – Un alt proiect pe care il aveam de multa vreme in cap, tinand cont ca nu aveam un site cu stiri scurte legate de diferite localitati. E la fel un proiect la inceput, dar la care am reusit sa adaug aproximativ 100 de articole si care are ceva pagini indexate. Scopul meu e sa adaug cat mai multe localitati din Romania pe site, iar dupa aceea sa adaug cat mai multe stiri despre localitati din Romania. Are si un pic de trafic acum, dar nu cat as vrea eu. Oricum, se misca incet incet.

Land Visitor – un proiect pe turism pe care iarasi vroiam de mult sa il fac, iar acum am reusit sa scriu una alta. Un site in limba engleza, cu cateva articole, dar scrise “cu suflet”. Vroiam de mult si un site in engleza pe turism in care sa prezint cumva Romania, iar acum am reusit sa il pun sus. In timp sper sa atrag mai multe linkuri pentru a il face mai popular.

Cu asta m-am ocupat eu in ultima vreme. Voi ce ati mai facut ?

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

One thought on “Noutati in partea de online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *