O cafea, un ceai, o ciocolata…

In ultima vreme, lucrand destul de des in timpul noptii, am cam preluat niste obiceiuri pe care nu le-am avut inainte de a lucra asa.

Primul dintre ele se refera la cafea. Inainte de asta, nu ma omoram dupa cafea. Puteam sa beau, dar nu cred mai des de o data pe luna. Acum, lucrand tot asa de noapte, beau cafea cam o data la 2 zile. Nu e chiar bine si, sa fiu sincer, nu e chiar cafea cafea. Sunt niste tampenii de le gasesti la plic in magazin si le amesteci cu apa. Instanturi, cum le-ar zice unii. Nu simt nevoia sa le beau, dar daca o fac simt ca ma ajuta.

Si tocmai pentru ca nu mai vreau sa continui cu cafeaua, am zis ca o merg mai departe ori cu ceaiuri, ori cu ciocolata calda.

Din nou, ceaiurile si ciocolatile la plic de le gasim prin marketurile de la noi nu sunt tocmai cele mai bune, dar sunt cele mai accesibile la pret in comparatie cu alte produse.

Totusi, ceaiurile au inceput sa imi placa de acum vreo 3 ani, cand am mers cu Crina in Carturesti si am baut diverse sortimente de ceai. De atunci am descoperit ca si ceaiul verde, dar mai ales ceaiul negru imi place foarte mult. Asa ca de multe ori cand nu simt nevoia sa beau cafea, imi fac un ceai. De preferat negru. Daca nu se poate ceai negru, e bun si un ceai verde. Dar cu grija, pentru ca daca ai un drum mai lung dupa si nu prea o sa gasesti o baie, o sa ai ceva probleme.

Uneori sunt bune si ceaiurile alea la plic. Daca faci o combinatie intre ele poti gasi un ceai destul de bun si puternic, spicy, asa cum imi plac mie ceaiurile.

Cat despre ciocolata…. who doesn’t like hot chocolate ?

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

2 thoughts on “O cafea, un ceai, o ciocolata…

  1. Marius says:

    Multam de corectare, tine totusi aminte ca e o postare scrisa pe la 5 dimineata….

    Si da, totul depinde de cat bei. Dar si de cat de des….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *