O noua vara fierbinte

old-spice-romania

E aproape finalul lunii Mai, iar temperaturile au crescut substantial in aceasta perioada. Din nefericire insa, eu urasc caldura. La modul in care prefer sa ma duc sa stau o zi intreaga intr-o pestera pe intuneric, cu umiditate mare si cu mirosuri dubioase. Ca tot vorbeam de mirosuri….

Eu am o temperatura limita la care consider ca e lejer sa stau pe afara. Iar acea temperatura e undeva la 20 de grade. Dar nu mai mult. Deja dupa 30 de grade incep sa transpir fara intrerupere, indiferent ca beau sau nu apa. Daca mai beau si apa, deja ajung la capitolul “fantana arteziana”. Si nu imi place asta, pentru ca dupa doua ore de transpirat incontinuu, trebuie sa schimb un tricou, pentru ca incepe sa miroasa, indiferent ca am facut dus inainte. Am incercat o multime de deodorante si spray-uri, dar pana acum vreo doi ani nu am gasit nimic satisfacator pe termen lung. Insa de doi ani incoace am reusit sa gasesc un deodorant util pe termen lung, iar acel deodorant este Old Spice. Din punctul meu de vedere are un miros placut, dar cel mai important lucru este ca este ca mentine un miros placut si impiedica transpiratul excesiv cel mai mult dintre toate deodorantele pe care le-am folosit.

Tinand cont ca merg foarte multe ore pe drum, transpir foarte mult si este nevoie sa tot reaplic si sa schimb tricou. Noroc ca in masina am vreo 3 tricouri de rezerva si macar un deodorant sau un spray Old Spice la indemana. Si asta cu tot cu aerul conditionat. Daca iti bate soarele in geam, poti sa tot ai aer conditionat, pentru ca o mana sau alta se prajeste in soare.

Si urmeaza niste luni extrem de calduroase… presupun. In ultimii doi ani am tot avut ploi, cred ca anul asta va fi ceva mai secetos. Nu prea cred ca vom avea 3 ani ploiosi incontinuu.

Voi ce solutii aveti pentru vara care vine ?

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *