O noua zi lunga pe drum….

E deja 19:40. Acum 22 de ore ma trezisem sa plec la drum. Drum pe care l-am inceput la ora 00:02. Prima bucata in viteza. Urmatoarea parte mai putin. Am avut o gramada de soferi problematici pe drum. O data am fost si eu semi problematic. Era sa surprind 2 accidente (din fericire insa nu a fost vorba de asta), iar astazi pe zi am urcat si am coborat carpatii. Am avut 6 seturi de serpentine de traversat.

Si cam aici s-a terminat articolul meu, pentru ca mi-a venit mancarea la Balauseri, si foamea era mare. N-am apucat sa il termin, dar varianta scurta a fost ca dupa inca vreo 150 de km m-am oprit in parcarea de pe autostrada si i-am dat masiv cu somnul.

Dar a fost bine, pentru ca a doua zi m-am oprit la Deva si i-am dat cu mici si virsli asa de dimineata. Totul a fost bine si frumos, am apucat sa vad si castelul de la Hunedoara (din exterior, n-aveam nici un chef sa stau foarte mult sa il vizitez), urmand ca apoi sa merg pe un drum destul de fain intre Hunedoara si Hateg, un drum printre campuri plate si pline de oi.

Apoi am mers pe traseul normal pana pe la Bocsa, cand am facut marea greseala de a o lua pe un drum judetean intre Bocsa si Comoraste. Nu va recomand sa mergeti in veci vecilor pe acolo, pentru ca nu veti mai avea aceeasi masina.

Cu toate acestea, la Surduc am vazut un viaduct interesant… si nu stiam ce e cu el. Am facut insa mai multe cercetari si am descoperit ce era cu el. Mai multe, intr-un articol separat pe Harta Turistului. In curand.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *