O plimbare prin parcuri bucurestene

Deja am ceva luni de cand stau si prin Bucuresti, dar nu am apucat pana acum sa am o zi in care sa ma plimb lejer prin oras numai ca sa vad ce e cu el.

Mi-am zis ca vreau totusi sa am o parere buna despre oras, asa ca m-am decis sa vad parcul Carol I si parcul Tineretului.

Parcul Carol I e frumusel, imi place ca sunt facute traseele pentru biciclisti si te pot plimba linistit pe acolo. E un parc micut, care merita mai multa dezbatere intr-un articol.

O sa vorbesc mai mult insa despre parcul Tineretului din Bucuresti. E unul dintre cele mai mari parcuri din Bucuresti (cred ca e cel mai mare, dar nu sunt foarte sigur, asa ca nu bag mana in foc. E cel mai mare parc din Bucuresti, are 200 de hectare aparent, destul de mare ­čÖé

parcul tineretului

Stiu ca m-am plimbat vreo 45 de minute ca sa il traversez, deci e destul de lung. Imi place din mai multe motive:

  • Poti inchiria biciclete. E un centru cicloteque in parc langa statia de metrou din Tineretului. Pacat ca inca nu i-au dat drumul. Pe siteul lor au anuntat ca in a doua jumatate a lui aprilie ii dau drumul la inchiriat biciclete, dar pana acum nu am vazut vreo miscare.
  • Imi place ca sunt diferente de nivel mari, e relaxanta sa vezi de la inaltime anumite peisaje si chiar zone din Bucuresti.
  • Multi copaci, e destule de verde iar mirosul pomilor infloriti in mijlocul primaverii e fantastic.
  • Multe piste de biciclete, plin de biciclisti, rolleri si skateri. E si o zona speciala pentru skateri foarte sus in parc.
  • Am vazut si ceva terenuri de baschet si tenis prin parc.

La final, va las cu 3 poze in care puteti vedea cum e parcul tineretului din Bucuresti.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

One thought on “O plimbare prin parcuri bucurestene

  1. Pingback: Drumuri lungi, leneveala si mici | J Marius

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *