O reactie interesanta pentru Romania..

Si da, ma refer la meciul Romaniei cu Franta. Dupa ce in ultimii 4 ani ne-am tot obisnuit cu autobaza, un sistem mult prea retras, un sistem care ii poate pune si pe luxemburghezi pe atac, romanii s-au saturat. Iar asta s-a vazut si mai bine la meciul jucat aseara contra Frantei. Ne-am aparat excelent, dar cam atat. Am avut vreo 2 ocazii bune, dar de fiecare data au fost la post fundasii lor. Meciul s-a jucat in modul traditional: Romania aparandu-se iar Franta nereusind sa ajunga la poarta, acelasi sistem pe care l-am jucat la Euro 2008 si cu acelasi rezultat: 0-0.

Insa fanii Romaniei s-au saturat la finalul meciului. Cred ca s-au saturat de 4 ani de jocuri defensive, cu un sistem care in 70 % din timp tine 8 jucatori in propriul teren. Ii cred si eu. Un fan nu vine la stadion sa isi vada echipa favorita aparandu-se. Vrea sa vada un joc spectaculos, un joc cu ocazii, un joc care sa le dea ceva emotii, sa simta ceva. Si asa ceva am vazut extrem de rar in ultimii 5 ani, poate meciul de referinta fiind cel din iunie 2011 cu Bosnia, acea victorie zdrobitoare, chiar daca a fost 3-0, ocazile au fost mari iar noi am avut oameni gramada in terenul Bosniei. Din nefericire Razvan s-a decis sa scoata asul din maneca tocmai in ultimul sau meci, dupa o multime de meciuri ratate din pacate.

Huiduielile de pe final sunt intr-un final meritate. Pentru lumea plateste banii sa vada spectacol, lucru care a lipsit cu desavarsire la meciul de aseara.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *