Orarul fix e plictisitor

E rau sa nu ai despre ce scrie. Am simtit-o pielea mea in ultima saptamana, cand dupa tura de noaptea ( 11-7) ajungeam acasa pe la 8 si urma un somn pana pe la 3-4. Fiind si niste zile urate, am stat in casa, am ascultat muzica la maxim in casti si am stat intins in pat. Dupa care inapoi la lucru, de la ora 10…

Pana azi! Am urmat cam acelasi traseu pana la ora 4 cand, profitand de vremea bunicica de pe-afara, am iesit. In plus azi au venit multi din prietenii din Valea Jiului ( la facultate binenteles). Ne-am plimbat de nebuni prin oras si prin complex, am mai vorbit una alta. Intr-un final o zi placuta si care a prins foarte bine.

Binenteles e inevitabil sa va spun ca sunt din nou la lucru la hotel, frecand menta groaznic. Inca o noapte in care stau degeaba. Dupa cum spun si in titlu, orarul asta prea….tipic devine plictisitor. Si cand ma gandesc ca voi lucra tot asa peste vreo cativa ani sau cativa ani.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *