(P) Some shizzle links and info

Titlu ciudat, evident. Mai simplu, am sa arunc cu vreo cateva linkuri si informatii diverse:

– Incepem cu vrajitoarele pacii de le tot aud la TV. De ce dracu le mai baga la TV, da-le in masa. Sincer, sunt satul de cancanuri de genul si imi vine literlalmente sa impusc pe toti care apar la TV cu faze de genul. Din nefericire, nu prea imi permite legea asta din Romania. Why don’t we live in Texas, were you can shoot someone who “threaten” you ?

– Sunt curios cum se vor schimba relatiile internationale ale nord-coreenilor dupa moartea lui Kim-Jong-Il. Din cate am citit, nu se va schimba nimic. Pentru ca fiu-so intra la putere, iar el vrea sa mentina acelasi regim.

– Sunt curios de o chestie pentru fetele care cauta pe net dupa ceva saloane de infrumusetare, cand aveti nevoie de manichiura, pedichiura, stuffs like that cautati cosmetica timisoara, manichiura timisoara, pedichiura timisoara sau cautati pe zonele din Timisoara gen manichiura Iosefin, pedichiura Sagului ? Sunt curios pentru ca vreau sa ajut o prietena cu informatii despre felul in care se cauta zonal astfel de saloane.

– Breivik a fost considerat psihotic si aparent a scapat de parnie. Intra la sanatoriu in schimb.

– Ieri s-a anuntat zapada in zona Petrosani – Hateg. A reusit sa ninga, dar extrem de putin. Poate ca dupa ce am plecat eu s-a si pus ceva zapada. Spun asta pentru ca pe 23-24 decembrie se anunta ninsoare moderata in Timisoara. O sa avem oare un Craciun alb ?

– Unul dintre oamenii cei mai importanti in revolutia ceha, fostul presedinte Vaclav Havel, a murit. Cehii au decretat 3 zile de doliu national. Si dupa revolutie cehii s-au dezvoltat enorm, au ajuns mult peste nivelul nostru. Ca un extra, daca moare Ion Iliescu, sa va puna dracu sa decretati 3 zile de doliu national ca facem revolutie.

– In ultima perioada am auzit o gramada de persoane avand… dorinta sa plece in Germania. Partea buna pentru multe persoane care stau in Timisoara e ca stiu germana, datorita influentei germane din zona. Din nefericire insa, multi dintre noi nu stim germana, asa ca una din salvarile pe care le putem avea sunt dictionarele tehnice, gen dictionar tehnic german-roman sau dictionar tehnic roman-german, cum preferati. Bine, unii au nevoie si de un dictionar tehnic englez – roman, dar pentru germania ai nevoie de germana, nu de engleza.

– CFR-ul suplimenteaza anumite trenuri in perioada sarbatorilor de iarna. Ceea ce vor sa faca e ok, dar ar fi ok ca macar 90 % din trenuri sa ajunga la timp iar restul sa aiba intarzieri minore…

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *