Paltoane de iarnă pentru bărbaţi

De ce să port un palton?

Paltonul pentru bărbaţi este un element vestimentar esenţial în sezonul rece, asta chiar dacă eşti un mare iubitor al jachetelor biker cu blană sau al gecilor de fâs. Un palton de iarna va da o notă mult mai masculină şi sofisticată oricărui outfit pe care alegi să îl porţi,

În plus, poate fi purtat oricunde, nu doar la evenimente formale sau la servici. Este piesa ideală pentru o plimbare în parc cu iubita, o ieşire la restaurant, o seară la film sau pur şi simplu la o petrecere.

Paltonul este atât de versatil, întrucât se potriveşte atât cu costume deosebit de elegante, precum şi cu jeanşi. Însă, deoarece culoarea paltoanelor de iarnă pentru bărbaţi nu a trecut niciodată de graniţele sobrietăţii, pe majoritatea regăsindu-le în culori închise precum negru, gri închis sau maro, ai posibilitatea de a purta alte piese vestimentare care să adauge o notă de culoare ţinutelor tale.

Ce palton să porţi în funcţie de momentul zilei?

  • Pentru o ţinută casual, relaxată, optează pentru un palton gri din lână. Se va potrivi de minune cu o pereche de sneakersi albi şi cu o pereche de blugi clasici sau cu rupturi – în funcție de stilul tău personal.
  • Pentru o ţinută de birou alege un palton negru sau maro. Paltonul negru este echivalent cu profesionalismul şi eleganța. Paltonul maro poate da o notă ceva mai retro ţinutelor tale!
  • Pentru o ţinută de seară alege neapărat un palton negru! Negrul este nuanţa cea mai elegantă şi va aduce o primă impresie foarte bună şi va scoate în evidenţă calităţile unui adevărat gentleman.

Paltoanele pentru bărbaţi arată minunat în combinaţie cu accesorii. Poţi alege eşarfe supradimensionate sau mănuşi de piele. Sau dacă eşti un fan al trendului retro, poţi alege să combini paltonul cu o pălărie din fedru sau o pălărie tip Fedora, împreună cu o geantă de mână tip servietă.

De ce să mai ţii cont: nu cumpăra un palton foarte lung! Asigură-te că acesta se potriveşte de minune formei corpului tău. Un palton până la linia şoldurilor este ideal pentru bărbaţii cu statură medie, în timp ce un palton până la jumătatea gambei sau deasupra de genunchi se va potrivi domnilor mai înalţi.

Transformă şi tu paltonul în piesă de bază în perioada iernii! Vei dobândi un aer impunător şi deosebit de elegant!

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *