Papuci / șlapi de vară

Urmează câteva zile cu temperaturi minunate, adică o să fie constant peste 30 de grade Celsius. Și fix în acest moment mi-au cedat 2 perechi de încălțări de vară. O pereche de mocasini și una de șlapi.

Amu’, legat de mocasini, trebuie să caut ceva mai atent, pentru că îmi trebuie niște espadrile bărbați ceva mai lați, pentru că mocasini obișnuiți tind a fi destul de “înghesuiți” pentru un picior lat ca al meu. Dacă mai zic că mai am nevoie și de mărimea 46…..

Dar legat de papuci / șlapi de vară, caut ceva ce pot folosi pe plajă, dar și la o plimbare simplă până la buticul de pe colț. Ceva să nu se dezbine dacă o să calc odată strâmb.

Am avut suficiente experiențe cu șlapi și papuci care au crăpat la cea mai mică tentativă de a forța o astfel de pereche. Și e ușor enervant să mergi desculț pe stradă sau să îți atârne talpa sau degetele pe afară.

Prin magazine nu prea găsești stocuri suficiente pentru astfel de perechi, adidașii mai flashy sunt în prim plan, iar pe mărimea 46 cu atât mai puține șanse să găsesc ceva. Așa că opțiunea principală a fost să îmi caut pe net câteva siteuri, cu riscul de a nu găsi mereu mărimea potrivită (de multe ori prind 46 care mă strâng sau invers, sunt mult prea mari)

Am căutat ceva perechi de slapi barbati pe net, dar nu am prea găsit descrierea materialelor folosite la fabricare, așa că vă întreb pe voi, cititori. Ce brand / materiale să caut pentru ceva papuci de vară ?

Are vreo legătura dacă iau o pereche de papuci de la un brand mai cunoscut sau pot să iau orice no-name că oricum crapă ?

Ah, și poate ar fi de menționat, am vreo 150 de lei să arunc pe acest tip de încălțăminte.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *