Pasiune pentru ceai

Ca sunt un bautor avid de ceai dimineata nu e deloc un secret. De cand am reusit sa imi schimb programul si sa lucrez in general de la 6-7 dimineata, imi e foarte simplu sa ma trezesc daca am si o ceasca de ceai langa mine. Sau doua, depinde de cat de obositoare a fost ziua respectiva sau de cat de calduroasa a fost noaptea de dinainte. Cert e ca indiferent de felul in care a fost ziua de dinainte, oricand merge sa imi incep ziua cu o cana de ceai. Ce tip de ceai, ramane de ales in ziua respectiva, mai ales cand am de ales dintre atatea varietati de ceai, cum ar fi ceaiul de menta, ceaiul negru sau chiar ceai alb, care e un tip de ceai destul de apreciat. De catre mine.

Apreciat, da, dar nu cumparat la fel de des. Motivul e ca nu e un tip de ceai ieftin, dar e un tip de ceai bun, care te trezeste mai rapid la realitatea decat o cafea. Am incercat si cafea inainte, dar nu pare sa ma tina prea mult timp treaz sau in unele cazuri, mai mult ma adoarme. Si zic asta dupa ce am incercat cafea buna. Facuta de oameni care stiu cum se face o cafea solida. Si nici atunci nu m-a trezit prea bine.

In schimb, cu un ceai bine facut, infuzat pot sa ma trezesc mult mai usor si sa lucrez mult mai eficient. In general cand imi incep ziua imi place sa beau un ceai de menta, pentru ca acel gust de menta reuseste sa imi starneasca neuronii ceva mai rapid pentru a porni la lucru.

La pranz daca vreau sa fiu ceva mai rafinat merg cu ceva ceai alb (am mai multe combinatii pe care le pot incerca), iar seara de obicei beau un ceai simplu de fructe inainte de somn. Iar daca trebuie sa lucrez ceva mai mult, in timpul mesei de seara consum si ceai negru, care de altfel e mai greu de baut fara ceva pe langa.

Dupa cum vedeti, am o anumita pasiune pentru ceaiuri, iar faca si tu esti ca si mine un pasionat de ceaiuri si vrei niste arome mai sophisticate, atunci arunca o privire pe un magazinul de ceaiuri ArtaCeaiului. Ii gasesti online si iti poti comanda singur ce tip de ceai iti doresti.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *