Pe unde am fost…. in Romania

Tinand cont ca trebuie sa stau treaz noaptea asta, am zis ca trebuie sa caut ceva care sa ma tina activ. Si am nimerit la un moment dat pe editorul de la google maps….. si a iesit asta:

drumuri-romania

Daca nu o vedeti suficient de bine, dati click pe ea.

Ce reprezinta harta asta va intrebati ? Ei bine, dupa cum am postat si pe blog, am calatorit destul de mult in ultimii ani. Atat de mult incat mi-au ramas doar 5 judete din Romania in care nu am ajuns pana acum: Maramures, Satu Mare, Botosani, Tulcea si Salaj. In restul judetelor am cam avut drumuri. Ce vedeti cu verde sunt drumurile pe care am fost prin Romania. Sau cel putin cele de care imi aduc aminte. Se prea poate sa mai fi ratat niste drumuri mai izolate, dar nu le mai tin minte.

Acum la final de an, sunt curios sa vad pe unde ati umblat prin Romania in ultimii ani. Puteti sa faceti ca si mine cu editorul de la Google Maps, e extrem de simplu. La mine dupa cum se poate vedea s-au facut ceva kilometri.

Nu dau premii sau ceva, sunt doar curios sa vad pe unde mai umbla lumea.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *