Pierdut de timp..

Caldura a venit peste Timisoara si ne-a inabusit. La 7 dimineata era atat de cald incat puteam merge lejer in pantaloni trei sfert si tricou. Asa am si mers, nu numai ca puteam….

Dupa o asteptare plictisitoare mi-am dat pana la urma colocviul la gimnastica, am luat si un 8…. mai am de dat si scrisul, unde am de citit 100 de pagini ( bine, mai sunt si imagini pe acolo, dar putine ). Caldura a devenit tot mai puternica si nu numai eu ii resimteam efectele, ci si majoritatea colegilor mei de faculta. La ora 1, examen la engleza, examen la care am scris cate ceva, nu chiar de 10, dar destul cat sa trec ( a, si pentru cei care ma tot bazaiau sa le spun cate ceva, profa era cu ochii pe mine, deci rareori reuseam sa mai spun cate ceva. Si in plus copiatul nu e punctul meu forte, tocmai de aceea prefer sa invat ).

Au mai urmat doua ore de plimbareala prin oras printr-o caldura infernala ( 31 de grade la umbra ). Ca un reminder pentru mine, trebuie sa imi reinnoiesc imbracaminte ca deja nu se mai poate.

Ajuns pana la urma pe acasa, am stat vreo 3 ore jumate sa imi termin tot ce am avut pe ziua asta de lucru dupa care m-am indreptat agale catre fotbalul cu bloggeri.

Aici se poate remarca un incident deosebit: am reusit sa ma accidentez fara sa joc vreun minut. Am vrut sa urc in tribuna direct dar articulatia coxo-femurala de la piciorul stang inca nu si-a revenit complet si a parait. A trebuie sa fac vreo 10 minute diverse tipuri de miscari incat sa imi pot ridica din nou piciorul….

Am batut fara vreo problema astazi, am reusit 2 interventii din zilele mele bune ca fundas si inchizator…. si cam atat. Dupa meci, muuulta apa a intrat in mine, sper sa imi mai reduca din oboseala pentru maine, cand o sa dau a treia oara consecutiv proba de 1500. Prima oara am abandonat dupa 3 ture si jumatate, a doua oara am terminat in 7:25, insuficient. A treia oara ar trebui sa fie la fel de greu, deci nu ma astept la minuni ( adica sa scot sub 6 minute ).

Pana atunci trebuie sa ma mai si odihnesc putin. Revin in curand cu alte detalii. Ah, Dia , mi-am adus aminte de ce ti-am gresit numele pe un anumit forum. Daca apuci sa citesti postul, contacteaza-ma. ( paranteza )

Si de incheiere, va las cu o dilema de la baghy : ce s-ar intampla daca ar avea toate femeile ciclu in aceeasi perioada – zicea cineva ca baghy e zapacit :P

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *