Piersicile, acest ultim hoorah al toamnei

E deja 22 septembrie 2011 iar in gradina mea incepe sa bata vantul…. printre pomi fructiferi. Mere nu mai sunt, prunele sunt duse de mult, visinele au avut perioada lor acum ceva vreme… doar piersicile au mai ramas.

In gradina la mine sunt 2 tipuri de piersici: albe si rosii. Cand zic albe ma refer la un tip de piersici alb-galbui care atunci cand le mananci parca iti usuca gura (nu din cauza pufului), dar sunt foarte gustoase, iar cand zic rosii, ma refer la un ros-roz-maroniu. Acestea sunt ultimele piersici ramase in gradina iar pana pe la 1 octombrie o sa tot am piersici. Insa azi am decis sa iau o gramada de piersici coapte si sa le fac o mica expunere aici pe blog (nu de plictiseala, dar in acest moment nu prea am chef sa ma apuc de chestile cu adevarat dificile).

Deci, in primul rand incepem cu o piersica, pe exterior:

Urmata de o farfurie intreaga de piersici:

Urmate de o piersica pe care urmeaza sa o desfac:

Si piersica pe interior, carnoasa si zemoasa (asa-i ca va lasa nitel gura apa ? )

Cam astea au mai ramas pe la mine prin gradine, fructele de toamna. Dupa aceea ploile si zapada vor narui orice speranta de a mai gasi ceva interesant prin gradina.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

1 thoughts on “Piersicile, acest ultim hoorah al toamnei

  1. Pingback: Piersicile, acest ultim hoorah al toamnei | Șmen.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *