Piese auto pentru iarna

A venit iarna si pentru Timisoara. S-a vazut astazi, cand a inceput sa ninga in azi in Timisoara si in general prin Banat, Bucuresti, Muntenia si cam orice zona a tarii. A venit iarna, progrozele zic ca doar azi va ninge, dar anunta si de Craciun si revelion ceva zapezi (nu am mai vazut de mult).

Mai rau este ca o sa apara diverse accidente de circulatie din cauza ca multi dintre soferi nu isi scot echipamentele pentru iarna din garaje (sau nu isi cumpara nimic), masinile patineaza si intra ba intr-un copac, ba in alte masini. Cert e ca e nevoie de echipament si diverse piese auto pentru a reusi sa treci fara mari probleme peste iarna, cu tot cu masina.

In afara de lanturi pentru roti, anvelope de iarna, acumulator auto (se intampla de multe ori sa ai nevoie sa schimbi pentru ca iti moare bateria) si spray-uri pentru geam nu prea stiu ce ar mai trebuie. Ce credeti ca mai e nevoie ca sa nu te trezesti ca nu iti merge masina iarna?

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *