Piese auto

piese auto

Piese auto

Ca posesor de masina ajung, inevitabil si la magazinul de piese auto. Pentru ca, chiar daca nu sunt piese de inlocuit, tot trebuie facut un schimb de ulei sau mai trebuie un accesoriu. Piesele auto sunt un necesar. De aceea magazinele de piese auto au succes, chiar si in perioada de criza.

Magazinul auto din colt…

Atat timp cat omul are nevoie de circule cu masina, va avea nevoie sa mearga si la magazinul de piese auto unde iti stie ca primeste cele mai bune sfaturi. Pentru ca orice om are nevoie de informatii utile si de produse de calitate.

Unde ma duc pentru piese auto?

Personal, cand vine vorba de piese auto, ma indrept imediat spre magazinul Promotor. E pozitionat pe Calea Sagului, la numarul 11, chiar pe colt. E imposibil sa il ratezi, mai ales ca scrie mare pe un banner afara ” Promotor – magazin de piese auto import “.

Promotor – piese auto import

Cred ca e unul dintre cele mai bune magazine de piese auto din Romania si chiar cel mai bun din Timisoara. Sunt foarte multe persoane care sunt gata sa te ajute cu orice problema. Nu am stat niciodata la coada la Promotor, chiar daca trebuia sa cumpar doar ulei de motor sau trebuia sa cumpar ceva ce se incadreaza la piese auto.

Ai luat o piesa, te duci direct la service…

In plus, chestie care mi-a placut foarte tare, de la magazinul de piese auto “zbori” direct la service. Da, cei de la Promotor au pe langa magazinul de piese auto si un service auto foarte misto dotat. Am ajuns la service pentru un schimb de ulei, m-au bagat imediat inauntru si in jumate de ora eram gata cu masina. Nu a mai fost nevoie sa imi notez eu pe hartie cand am facut schimbul ca sa stiu cand trebuie sa vin la urmatorul, pentru ca mi-au lipit ei o eticheta – chestie care din nou e foarte misto.

La ce service auto?!

Asa ca, iubitori de autovehicule, cand ajungeti sa aveti nevoie de un schimb de ulei, de accesorii sau chiar si de piese auto ( in cazurile nefericite ) va recomand cu caldura sa treceti pe la Promotor. Sunt invatat si cu alte service-uri, stiu cum se procedeaza si in alta parte, stiu cum anume se cumpara piesele auto ( chiar si online ). Invatati din experienta mea!

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

1 thoughts on “Piese auto

  1. Pingback: Piese auto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *