Piratii din Caraibe – Dead Man Tell No Tales

Nu am fost niciodata un mare fan al seriei. Asta pentru ca n-aveam neaparat o pasiune pentru pirati, mers pe mare si toate cele. Dar am zis ca de ce sa nu il vad totusi, sa stiu despre ce e vorba. Si cum am primit o invitatie la avanpremiera, nu am zis nu. Mi-am spus ca apuc sa vad si restul de filme intre timp, dar lipsa acuta de timp m-a facut sa nu vad niciunul. Din fericire, chiar daca nu am vazut vreun film, scenaristii aparent au gandit in avans si au spus parte din poveste incat sa nu fiu chiar in ceata legat de personaje.

Johnny Depp e facut cumva pentru rolul asta din “Piratii din Caraibe”. I se potriveste foarte bine. Oricum, scena din “cea mai securizata” banca din ceva insula din Caraibe a fost geniala. Cu Jack Sparrow iesind cu nevasta guvernatorului din seif. Gen ultra humiliation. Plus tarat seif prin toata localitatea aia si distrus jumate din ea.

Acum, povestea nu e meta impresionanta, cumva ma astept, ca e al 6 lea film din serie, dar are acolo cateva secvente care te mai amuza si care te tin activ. Cum ziceam si la inceput, nu sunt un mare fan al spiritul asta de piraterie si colonialism (de altfel nu sunt eu foarte interesat de filmele din perioada 1700-1900 in SUA). Trebuie insa mentionata si scena cu ghilotina, care se invartea in aer. Veti descoperi voi in cinema despre ce vorbesc.

Filmul il puteti vedea ca de obicei la Shopping City Timisoara (daca sunteti in partea de sud a orasului), e si in format IMAX 3D, daca vreti sa experimentati filmul intr-o alta dimensiune. Scenele subacvatice filmate in 3D mi s-au parut cele mai faine, dar la fel de ok sunt si scenele de lupta de pe vase sau din orase.

O sa fie o perioada filmul in cinema, asa ca rezervati-va bilet (recomandat la IMAX 3D) si bucurati-va de imagini exceptionale intr-o nou film din seria Piratii din Caraibe.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *