Plai 2013 – Impresii dupa ziua doi

Ziua de ieri era cea pe care o asteptam cel mai mult. Vieux Farka Toure si Patrice ma interesau. Din nefericire, iar am ajuns tarziu si nu am prins decat finalul de la Vieux Farka Toure. Mi-ar fi placut sa prind mai mult, dar mna, patasti.

La Patrice s-a adunat lume multa, poate nu la fel de multi ca anul trecut, mai ales din cauza ploii, dar suficienti incat sa umple zona scenei mari de la Muzeul Satului.

Intre reprize de ploaie, Patrice a incantat publicul si l-a facut sa cante la aproape fiecare melodie. Mai ales la Soulstorm… unde ca de obicei a fost nebunie. Anul asta a cantat multe din piesele de pe noul album, The Rising of the Sun, pe care l-am pus si aici pe blog ieri. A fost fain sa aud live unele din piesele de pe noul album.

Pacat de ploaie, ar fi fost mai ok fara. Macar la Soulstorm s-a oprit ploaia si s-a putut sta fara umbrela. Because it’s a sooooooul sooooooul soooooul storm everywhere, everywhere, everywhere, sooooul storm everywhere….

Muzica de calitate si un concert placut al lui Patrice. S-a meritat si in acest an sa vin sa il vad.

Poze si filmulete (dar in mare poze) o sa fie ceva mai incolo puse pe blog. Acum va las cu singura poza facuta aseara si care am pus-o pe facebook.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *