Planuri date peste cap

Mai precis din cauza furtunii din aceasta seara care s-a abatut asupra partii de vest si nord a tarii, furtuna care mi-a umplut curtea de apa si “mi-a lipsit” casa de curent.

Tuna si fulgera de pe la 8 aproape incontinuu, fiind deja aproape miezul noptii si inca nu s-a potolit. Aveam maine dimineata de facut niste teste de viteza si probabil ca nu voi reusi sa le fac din cauza ca:

1. Probabil ca va ploua si atunci nu pot face nimic.

2. Chiar daca nu va ploua, toata curtea scolii este plina de apa, ceea ce face imposibil orice fel de proba sportiva. Doar o suprafata in genul asfaltului mi-ar fi de ajutor pentru aceasta proba, pentru ca s-ar usca mai usor si as preveni accidentarile. Din nefericire, nu exista acest tip de suprafata acolo la scoala.

In esenta toata furtuna asta mi-a dat planurile peste cap, pentru ca nu voi mai apuca sa fac nimic util maine din punct de vedere practic. Probabil ca voi continua sa imi scriu licenta si sa imi fac tabelele separat.

Update: Ora 23:57 – Dupa o scurta perioada de vreo 20 de minute in care am avut curent si implicit acces la internet, am apucat sa imi citesc mailurile si sa ma uit scurt pe net dupa niste rezultate. Dupa care, cand mai aveam o singura chestie de verificat, a picat. O sa imi futa bateria de laptop daca tot vine si pleaca asa cum are chef curentul, dar asta este, riscul furtunii. Oricum, e deja tarziu si somnul e in floare. Asadar, se rezolva maine dimineata totul.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *