Portal pentru Valea Jiului

Eu si Mihai am lucrat ceva pe la el si credem ca pentru moment e destul de bun. Va prezentam :

Valea Jiului Online – Petrosani, Uricani, Lupeni si Uricani

Proiectul este unul legat de Valea Jiului, de fapt este un site pentru Valea Jiului. Am incercat sa adunam cat mai multa informatie utila despre aceasta regiune in care am locuit. Evident mai vizitez Valea din cand in cand si totusi cred ca au inceput si acolo sa se miste lucrurile, cel putin din punct de vedere turistic.

Harti Valea Jiului

Am hotarat sa facem si ceva harti pentru cei care vin in valea jiului si nu vor sa plece nepregatiti la drum. Avem asa: harta Uricani, harta Lupeni, harta Petrosani si harta Vulcan. Sunt harti interactive iar cu ajutorul lor veti putea gasi destule locatii din Valea Jiului pe Harta.

Servicii, Evenimente si anunturi in Valea Jiului

De asemenea aveam sectiunii de servicii, evenimente si anunturi in Valea Jiului, cu ajutorul carora poti gasi detalii despre cabane in Straja, Parang si Cheile Butii. De asemenea, puteti adauga anunturi. Sectiunea de evenimente este pentru moment, destul de restransa, dar suntem deschisi la informatii. Doar contactati-ne.

Eh, cam atat pentru moment despre Valea Jiului.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

1 thoughts on “Portal pentru Valea Jiului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *