Potenta si produsele naturiste

Tot validand siteuri intr-un director am observat o chestie destul de interesanta. Siteurile care promoveaza produsele naturiste au tot timpul in interiorul siteului sau in descrierea pentru director ceva legat de potenta. Eu cred ca au bagat aia acolo pentru a convinge partea masculina sa cumpere produsele lor, pentru ca altfel nu imi explic de ce folosesc asta atat de des. Sau ne considera ….. nu atat de potenti ?

Cert este ca mai mult de 90 % din vanzatorii de produse naturiste sunt femei. Si ele “stiu” ca “marea problema” a unor persoane de gen masculin este …. potenta ( ghilimele sunt puse cu intentie ). Sau mai degraba ego-ul care ne face sa rabufnim cand auzim supozitii de genul.

Oricum, nu e vorba doar de asta. Am vazut multe alte chestiuni interesante pe siteurile de produse naturiste, toate “tratand” marile problemele de baza ale ambelor genuri. Cert este ca tot ce vine ca natural, pentru ei inseamna tratament pentru orice.

Astept sa vad produse naturiste care sa vindece cancerul si hiv-ul…… ( si mai nou gripa noua sau porcina sau….cum vreti sa ii ziceti )

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *