Power Plate Timisoara

Ar fi trebuit sa fie necuvantatoare, dar nu sunt bine in concordanta cu ceea ce vroiam sa scriu. Ideea este relativ simpla. La intrebarea: Cata miscare faceti pe zi ? , mai mult de 30 % din persoane au raspuns cu putina sau mai deloc. Asta e o problema, pentru ca atunci cand vrei sa faci candva miscare muschii tai nu sunt intr-o foarte buna conditie fizica si apar riscuri de rupturi musculare si implicit febra musculara. Efortul trebuie dozat in timp si tocmai de aceea e recomandat sa faci ceva miscare in fiecare.

Totusi nu toata lumea are posibilitatea sa alerge sau sa faca vreun sport cel putin vreo ora pe zi. Am vazut la Centrul Confidence un aparat care intr-un fel iti stimuleaza musculatura corpului pentru o mai buna mentinere fizica ( asta nu inseamna ca ai scapat de alergare, pe aia tot trebuie sa faci, e un principiu motric la mijloc ) numit power plate. Aparent aparatul respectiv este folosit de NASA pe astronautii care in spatiu pur si simplu plutesc, deci nu prea isi folosesc musculatura, acest aparat fiind de mare ajutor.

De la NASA a ajuns si in lume si in statele unite am auzit ca are ceva succes, mai ales ca cei de pe acolo nu prea fac cine stie ce efort.

Binenteles ca pentru a avea un tonus muscular bun nu este de ajuns o sedinta cu acest aparat, pentru ca doar o sedinta e inutila. Mai multe sedinte de-a lungul saptamanilor ajuta, depinde insa si de corpul uman si de cat poate rezista acesta.

In concluzie, daca timpul nu iti permite sa faci sport, mergi la centrul confidence si in 20 de minute ai rezolvat problema. Mai multe detalii puteti afla la Centrul Confidence Timisoara, in Piatra Istria la numarul 5. Eventual, poti sa iti programezi o intalnire, ca sa te informezi in prealabil despre ce e vorba la numarul de telefon 0372 / 713889 sau pe mobil la 0724 / 214877 ( email la office@centrulconfidence.ro ).

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *