Prea mult timp liber..

Dupa cum va anuntasem de sambata, am plecat vreo 3 zile in Valea Jiului. Vineri drumul, sambata plimbari prin oras, intalniri cu niste prieteni. Insa duminica a fost si urat afara si nu aveam nici pc-ul la indemana. Aveam doar TV-ul si pentru ca aveam prea mult timp liber, am stat si m-am uitat la el….. mult.

De pe la 9 dimineata pana seara tarziu (11-12) cred ca am stat si am “rasfoit” printre canalele tv. Finalele olimpice de la polo, hanball si baschet au fost vazute, meciul dintre Rapid si Dinamo a fost vizionat. Plus multe alte filme. Filme teribile, plictisitoare. Mai ales ca aici nu prin AXN sau HBO.

A, si mi-am adus aminte, O.C. e un serial foarte tare. Am apucat sa revad un episod ( vazusem vreo 3 sezoane din el) si mi-am adus aminte cum stateam duminica si asteptam sa vad un episod din O.C., duminica de duminica. Asta a fost acum vreun an.

Acum timpul pe care il petrec la tv e limitat, foarte rar ma mai uit seara la cate ceva.

Parca e prea rau sa ai mult timp liber, simit uneori ca nu ai nimic de facut ( si aici nu vorbesc de vacante, ci doar de 2 zile libere).

Peste vreo 2 ore refac drumul Uricani si Timisoara. Asa ca daca o sa am chef mai postez ceva deseara.

Ne auzim in curand.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

2 thoughts on “Prea mult timp liber..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *