Premiile Oscar 2015

premile-oscar-2014

In noaptea de 22 spre 23 Februarie 2013 va avea loc decernarea premiilor Oscar si asa cum am spus si acum o luna, sunt ceva filme interesante anul acesta. Iar cu o zi inainte de decernarea premiilor mi-a mai ramas doar un singur film de vazut: Boyhood. In rest, am vazut cam tot ce se putea vedea din filmele de Oscar. Dar mai am putin si il termin (ma uitam la ultimele secvente cand mi-a venit ideea sa scriu articolul).

Asa ca voi pune aici cu filmele care cred eu ca vor castiga Oscar-uri in aceasta noapte. Titlurile nominalizarilor le voi lasa in engleza, pentru a gasi mai usor castigatorii:

Best Picture: Boyhood – foarte posibil sa ia marele premiu, dar e la concurenta cu Birdman si The Imitation Game.

Best Actress: Rosamund Pike – am apucat sa vad toate personajele principale feminine si dintre toate cred ca Rosamund Pike in Gone Girl a avut unul dintre cele mai complexe si bine jucate roluri feminine. Si Julianne Moore si Marion Cotillard ar avea ceva sanse, dar vom vedea deseara ce si cum.

Best Actor: Greu sa ma decid intre Steve Carell (Foxcatcher) si Michael Keaton (Birman). Nu il exclud aici nici pe Bradley Cooper, cu un rol foarte bun in filmul de propaganda militara “American Sniper”. Aici e ceva la ghici, dar unul din acestia va fi castigator.

Best Supporting Actor:  Ethan Hawke probabil ca e favoritul, dar personal spre ca J.K. Simmons va lua Oscarul, pentru ca rolul sau din Whiplash a fost unul foarte bun.

Best Supporting Actress: Greu de decis aici. Laura Dern a avut un rol bun in Wild, dar la fel si restul actritelor in filmele aferente. Hmm…. vom vedea deseara.

Best Animated Feature: Big Hero 6. Fara dubii sau altceva. N-am mai ras de mult la un inceput de film ca la acesta. 😀

Best Original Score: Hans Zimmer – Interstellar – soundtrack de uber calitate.

Visual Effects: Interstellar

Sound Editing: Interstellar

Sound Mixing: Interstellar

Production Design: Interstellar

Da, ultimele categorii le-am pus  ca sa se stie ca Interstellar va lua 5 Oscaruri deseara. Nu stiu cum de nu a fost pe lista ca cel mai bun film al anului….. pentru ca a fost cel mai bun film al anului. Ideea a fost foarte buna, actorii… “stelari” si editarea grafica excelenta.

Cam astia sunt favoritii mei la premiile Oscar. Ai vostrii care sunt ?

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *