Prima zapada pe 2014….

Dupa o saptamana intrega in care nu am mai stiu efectiv ce sa mai fac din cauza atator chestii de facut, am prins intr-un final o zi cat de cat mai linistita, in care am putut sa ma relaxez putin. Dar pana sa ma relaxez bine, hopa, a venit iarna. Si nu doar peste Bucuresti, ci in mare parte a tarii. In Bucuresti arata cam asa:

Insa nu numai in Bucuresti a nins, ci si ieri cand mergeam de la Roman spre Suceava…

A fost un drum interesant oricum, in care a ploua de a rupt in toata tara, iar cand am trecut de Roman spre Suceava, a inceput sa ii dea si cu zapada si ceata, fapt care a redus viteza de parcurs pana undeva pe la 70 km/h. Oricum, am avut niste ploi criminale prin Banat si Hunedoara si din pacate si doi caini aparuti de nicarieri care au facut un pic de damage la masina.

Dupa atatea ploi, am avut si o portiune linistita, de la Craiova spre intrarea in judetul Arges, timp in care s-a putut merge decent. In rest, ploaie fara numar si o gramada de tiruri care s-au dus in santuri si din pacate si un accident extrem de urat la Oreavu. Chiar la un an dupa ce m-am pocnit si eu, exact in aceeasi zona au mai murit astazi incat 3 persoane. Se pare ca penultima vineri din octombrie cere victime in zona respectiva.

Iar astazi in Bucuresti, dupa cum am zis mai sus, o ninsoare strasnica. S-a mers incet, s-a patinat destul de mult, inclusiv cu masina mea. Deci mna, vremea rea vad ca vine mai devreme anul asta. Sa vedem daca nu e doar ceva temporar si iarasi nu o sa avem zapada de Craciun si Revelion. Vom vedea. Pana atunci, copii se bucura de primii fulgi de nea. Soferii, nu prea.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *