Primele impresii dupa fm 2010 demo

Am luat demoul. Si am decis ca trebuie sa il testez rapid, pentru a stii daca dau sau nu comanda pentru joc 😀 (probabil ca o sa il iau, dar nu sunt sigur inca). Asa ca am luat demoul in varianta strawberry (1 gb) si am inceput sa rasfoiesc prin el.

Plusuri:

– Interfata nitel schimbata, imi da impresia ca sunt intr-un browser web.

– E interesant cand dai add manager, ai jos o optiune: “Adress me by my first name”.

– Imi place intr-un fel noul format grafic, e ceva mai elegant decat in restul jocurilor.

– News subscription e intr-un fel interesant, pentru ca poti sa afli detalii despre alte piete de transferuri din europa si din lume si poate sa gasesti ceva jucatori interesanti.

– Propunerile de inter-squad friendly sunt iarasi o chestie interesanta, mai ales ca stii ca cineva se ocupa si de echipa secunda intr-un fel.

– A aparut si o functie de manage views (intr-un final). Acum poti sa te uiti la jucatorii unei echipe doar dupa niste atribute alese de tine.

– Au aparut la cautari pentru jucatori ceva functii de cautare ca “division” sau asking price.

– Instructiunile inainte de meci si modificarea grilei de jos. Arata mult mai bine panoul de tactica 😀

– Team instructionul inainte de meci e mana cereasca. Intr-un final poti sa modifici fara sa mai stai o groaza sa cauti pe la tactici.

– Imi place foarte mult cum se vede acum din touchline si sideline. De asemenea 2d classic parca se vede ceva mai bine.

Minusuri:

– E cam greu cu noua interfata pentru un vechi jucator de FM. Butoanele sunt schimbate in mare parte, trebuie sa cauti o groaza dupa anumite chestii pe care le gaseai poate mai usor in trecut.

– Conferintele de presa n-au nimic nou. Cel putin pentru moment.

– Nu pot seta target man si playmakerul in acelasi timp. That’s odd.

Gameplay-ul nu m-a dezamagit prea mult pana acum, deci nu pot pune nici la plusuri nici la minusuri. Dar pare mai bun decat la Fm 2009.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

5 thoughts on “Primele impresii dupa fm 2010 demo

  1. Pingback: polimedia.us/fain/

  2. ratonbox says:

    l-am jucat si eu.. si ce nu prea mi-a placut ar fi faptul ca e putin cam dezechilibrat… adica, am reusit sa bat, in supercupa italiei, cu inter, pe lazio cu 7-0. Chiar exagerat…
    Dar in rest, arata bine, se misca mai bine ca 09, conferintele mie mi se par un pic schimbate, au mult mai multe intrebari.. cel putin, inainte de primul meci de campionat am stat cred ca 5 minute sa termin intrebarile. Plus, ce n-am vazut in 2009(n-am jucat prea mult), ai optiunea, ca dupa anumite transferuri sa faci conferinta de presa pentru a prezenta jucatorii. + imi place pagina de facts de la Club Information, pagina de biography de la Player History..

  3. Pingback: Football Manager 2010 demo | J. Mihai

  4. Pingback: Mariuskl » Si-a mai trecut un an……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *