Primul bug urias marca Firefox 3

Nu stiu daca s-a scos vreun update care sa rezolve aceasta problema, dar sper sa se scoata repede pentru ca este extrem de enervant.

Problema este urmatoarea. Videourile din pagini nu merg de nici o culoare. La unele se incarca videoul, dar nu se aude nimic. La altele nu se incarca deloc. Si absolut sigur e de la browser. Am incercat si pe IE si pe Netscape, am repus pe ultima versiune de firefox 2 ( 2.0.0.14) si mi-au mers perfect. Am trecut pe firefox 3, nu mi-a mai mers deloc.

Problema asta mi-a aparut pe moment doar mie. Sunt curios daca mai sunt si altii cu aceeasi problema.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

6 thoughts on “Primul bug urias marca Firefox 3

 1. Marius says:

  Daca nu as fi testat pe diverse browsere faza asta, as fi zis ca e de la calculator problema, sau de la conexiune. Dar din nefericire pentru mine, nu asta era problema.

 2. dugy says:

  Eu nu am nici o problema cu videoclipurile, s-ar putea sa fie de la tine. Esti primul pe care il aud ca are problema asta.

 3. dugy says:

  Marius eu te cred pe cuvant, dar momentan esti singurul care pateste asa ceva, asta ar trebui sa-ti ridice niste semne de intrebare. Am cautat, dar din cei 12 milioane de oameni care au download-at firefox 3 nici unul nu a avut problema asta. Sau poate ca nu au expus-o inca. O sa mai ma interesez si in caz ca aflu ceva o sa te anunt.

 4. Dia says:

  Si eu am avut aceeasi problema.. si eu inca am vechea versiune de Firefox.. a fost o problema ieri.. nu e de la versiunea 3.

 5. Pingback: Mariuskl » Blog Archive » Explicatia problemei semnalate la firefox..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *