Prin Timisoara, intr-o zi de vara

In ultimele doua zile am avut ocazia de a explora ceva mai mult din suprafata Timisoarei pe bicicleta. Sau ma rog, ori pe bicicleta, ori reparand-o.

Cateva chestii de mentionat:

– daca m-ati vazut cumva prin statia de 14, 17, 18 si E2 (aia peste drum de cladirea Bosch) reparand ceva, recunosc, eu eram. Am rezolvat-o pana la urma.
– Prin diverse interesectii niste … domnisoare faceau reclama la ceva sala de fitness (or something) cu niste bannere. Sunt curios oare cat le-o iesi.
– Politia se plimba prin oras si aduna cersetorii, sa speram ca isi mentin actiunile si in urmatoarele zile. Ar fi ceva fain daca am scapa de majoritatea cersetorilor din oras. Vise, stiu….
– Unele piste pentru biciclete sunt absolut criminale, damburi gigant pe care nu mai stii cum sa le ocolesti.
– Am trecut de doua ori pe sub pasajele feroviare, de doua ori au trecut trenuri azi. Nu stiu cum nevoia le-am nimerit….

Partea buna a ultimelor doua zile e ca am invatat sa mesteresc nitel mai mult la bicicleta (de nevoie) si ca am putut calatorii ceva mai repede. Totusi, ar trebui sa ii iau dracu niste suruburi noi la roti, ca astea deja ma dispera….

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *