Probleme cu instalarea Daemon Tools – tot cere restart – Solved!

Zilele trecute calculatorul meu a fost supus unui format forțat, pentru că deja începeau să nu mai funcționeze ceva programe de prin el. Asa ca dupa ore întregi de chin cu salvarea datelor (aveam peste 60 de GB de poze și videouri de pe drumurile din Romania, trebuia să le salvez) am formatat, mi-am introdus stickul (am luat windowsul și l-am pus pe stick, e mai ușor de manevrat așa) si am pus un nou sistem de operare. Problemele nu au ezitat să apară, după cum am specificat și mai sus.

Am creat mai multe partiții și din greșeala am pus diskul pe dynamic, lucru care ma omora. Pana la urma am gasit o soluție pentru el, ceva program freeware de partiționare foarte frumos (EASUS Partition Master), m-a ajutat enorm. Dar apoi când încercam să instalez Daemon Tools, îmi tot cerea sa restartez. Am încercat zeci de metode ca să nu mai imi ceară restart (scos antivirus, dezactivat windows defender, nimic nu a funcționat). Pâna la urmă soluția a fost relativ simplă: am instalat protocolul SPTD (cel care imi tot cerea restartul) separat de Daemon Tools iar asta, surprinzător, a funcționat. Am reușit să instalez până la urmă si daemon tools.

Pentru cei care tot au problema asta și trebuie să tot restarteze, căutati pe net dupa SPTD installer pe x86 sau x64, depinde de sistem.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *