Produse din farmacie vs produse naturale

In articolul trecut legat de durerile din nevralgie va povesteam despre cum aceasta m-a secat in ultimele zile si ca am luat la medicamente de m-am spart. Si asta pentru ca, dupa cum am zis, am o anumita toleranta la medicamentele obisnuite si tot timpul trebuie sa caut ceva mai puternic cand am probleme. Nu pentru ca as fi ceva dependent de medicamente, ci din contra. Cred ca am luat extrem de putine medicamente de cand ma stiu si asta pentru ca in general sunt destul de rezistent la multe dureri. Singurele probleme la care am luat medicamente au fost cele dentare, care m-au secat o gramada de timp si pentru care ketonalul era suficient… 1 sau 2 pastile intr-o tura si scapam de problema.

Din pacate pentru nevralgie ketonalul e complet ineficient, ca si nurofenul de altfel. Mai bine cauti un antinevralgic serios sau o crema care sa aplici (in functie de zona afectata).

Totodata imi place ca in cazurile in care chiar am probleme sa folosesc produse naturale in dauna celor din farmacii. Am gasit niste conuri misto care le tii in ureche si le arzi, iar aceste iti calmeaza cat de cat durerea de urechi, am mai gasit o crema naturala care fiind aplicata in zona afectata de nevralgie iti reduci durerea.

Daca ma intrebati ce tip de tratament trebuie folosit, ei bine, eu le recomand pe amandoua, cu moderatie. In sensul de o combinatie dintre o un tratament naturist si un medicament va poate ajuta sa va simtiti mai bine si sa va recuperati.

In cazul de fata, iau medicamente pentru nevralgie (Antinevralgic forte) dar pot folosi si o crema care sa reduca durerea la aplicare. Problema medicamentele e ca nu actioneaza decat dupa ceva timp, iar in timpul respectiv durerea inca persista. Crema o folosesc pentru a reduce din durere intr-un timp mai scurt decat efectul pe care il vor avea medicamentele.

Asadar, o combinatie de produse fitofarmaceutice cu medicamente poate face totul bine. Dar ca de obicei, raman cu acelasi sfat: vizitati medicul cand aveti probleme de genul.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *