Produsele naturiste, 2 articole related

Am vreo 2 articole care vreau sa le impart cu cititorii, unul fiind legat de afacerea care e in crestere in Romania, legata de produsele naturiste.

Articol de pe Forex and Finance Market Romania

Produsele asa zis naturale au luat un avant acum vreo 3 ani, cand piata a inceput usor usor sa preia stilul de viata sanatos intalnit la multe din tarile europene, chestie adusa ba de romanii care au fost pleci in strainatate fie pur si simplu moda a ajuns in tara iar oamenilor le-a placut sa traiasca natural si sa arate mai bine.

In 3 ani s-a dezvoltat o intreaga afacere de produse naturiste in Romania. Au aparut sute de firme care vindeau zeci de produse naturiste de toate feluri, ba mai ieftine, ba mai scumpe. Odata cu ele au aparut insa si produsele de proasta calitate, cum e in orice industrie, importate la preturi mici din tari anonime si vandute la preturi mici prin Romania.

Si un al doilea articol, legat de produsele naturiste in sport:

Produsele naturiste sunt relativ noi in sport, ele ajutand pe multi dintre sportivii planetei sa ramana in forma fara sa se infometeze si le-a imbunatatit performantele sportive. Unele dintre aceste produse naturiste au ajuns si pe la noi, dar nu am vazut foarte multi sportivi folosind astfel de produse la noi.

Poate doar vreo 5-10 % dintre sportivi mondiali folosesc astfel de produse, restul preferand sa foloseasca alte produse pentru a isi mentine corpul intr-o buna forma sportiva.

Restul articolelor le aveti dand click pe linkuri.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *