Prostescu vs Prostanacul

A inceput dupa cei 2 favoriti au trecut in turul II. Nu conteaza ca jumate din voturi si-au scos din autobuze electorale sau ca au votat de 10 ori, primul tur a trecut.

S-a ajuns intr-un al doilea tur in care cei 2, in loc sa isi prezinte un plan despre cum vor da un boost economiei Romanesti (nu doar sa imprumute bani de la FMI ca sa plateasca salarile bugetarile, care la randul lor abia sunt platiti sau sunt scosi in concediu fara plata zile intregi) si cum vor incerca sa mai refaca nitel din tara asta.

In loc sa faca asta, ei stau si fac ceea ce ii place cel mai mult romanului de rand : scandal. A inceput cu un filmulet care s-a dovedit a fi editat (asta de la alegerile din 2004) de catre mari maestrii video care tin cu PDL. Ca sa ii dea si mai mult lovitura sub centura, s-au aliat cu PNL si PNTCD, starnind chiar si un miting la Timisoara (Ciuhandu e cu PNTCD). Miscarea asta facuta de PNTCD nu e extraordinara, nu foarte multi timisoreni fiind foarte multumiti de o alianta cu asa zisii comunisti. Tocmai de aia au si iesit “fanii” PD-L in Timisoara acum 2 seri si asta a fost noul slogan: Jos Comunistii.

Intr-un fel au dreptat. PSD, mai mult ca oricare al partid, e plin de generatii de conducatorii comunisti. De-a dreptul. Au trecut prin epoca respectiva iar caracterul si decizile luate in perioada in care au fost la guvernare au nemultumit pe multi.

Dar nu sunt singurii. Toate partidele au ceva membrii care au dovedit de multe ori ca isi pun interesul propriu in fata tarii. Peste tot in lume e asa, doar ca aia e ceva mai extrem. Astfel incat ai cu cine sa votezi, dar nu vrei sa il votezi pe nici unul. Pentru ca toti fura si iau decizii tampite.

PS: In Iulius Mall tot aud de vreo 2 ori / ora anuntul electoral al lui Geoana. Doar al lui Geoana, nu si al lui Basescu. Deci e clar ca si cel care are Iullius Mall e tot cu Geoana. Nu il vad bine pe Base cu toate stirile asta noi. Ma tem ca iar vin socialistii la putere.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *