RDS – ON

Intr-un final, dupa lupte seculare care au durat aproape 5 luni, am internet in propriul apartament. Internet care functioneaza de altfel destul de bine, la prima mana. Cu cablul de internet bagat direct in cutia ZTE, am obtinut urmatoarele rezultate:

speedtest-rds-cablu

Iar apoi m-am chinuit sa configurez routerul pentru RDS ca sa fie totul ok si pentru router, ca mna, nu o sa fie un singur calculator in zona, posibil sa fie mult mai multe. Asa ca dupa ce m-am chinuit sa configurez internetul vreo cateva zeci de minute (pentru ca am avut un cablu care fie nu mergea, fie setarile din router erau problematice), am reusit sa il fac sa mearga, iar rezultatele sunt urmatoarele:

speedtest-rds-wireless

In mare, patetice. Mai bine de o treime din viteza s-a dus dracului, asa ca am ramas doar cu cei 23 MB/s, slabut. Bine, nici routerul nu e cine stie ce, e un Netis de 300 MBS, asa ca viteza de pe router e cumva in asteptari.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *