Really busy days

Dupa cum stiti de ieri, a aparut FM 2009. SI cata treaba am avut cu FMBuff + workul de la Roportal. FMBuff a atins ieri 2200 de vizitatori, ceea ce este mai mult decat excelent. Analytics vede numai 1500, who knows.

In fine, revenind la idee. De dimineata am apucat sa cumpar jocul ( FM 2009 ) insa nu am apucat sa il joc pentru ca in acea zi de vineri aveam practica la masaj. Cat chef nu aveam eu de asa ceva…..

Revenind inapoi, aglomeratie. Ca doar e vineri si lumea pleaca din Timisoara. Si e grabita al naibii. S-a si vazut. Intersectiile de la gara si din imprejurimi erau full, politistii erau la datorie ( asta era de remarcat). Am observat cand am ajuns pe Gheorghe Lazar de ce erau toti asa la datorie. A intrat un X6 intr-un Logan. X6-le a avut un far spart iar Loganul aripa si portiera din stanga varza. Diferenta …..

Dupa aia pana seara m-am ocupat cu promovarea siteului ( FM Buff ) ca tot aparuse si jocul. Si a mers, dupa cum ziceam mai sus, 2200 de vizitatori.

Azi in schimb a fost destul de liniste ( fata  de ieri… pff ), am apucat sa joc vreo ora si fm 2009 si am ajuns la concluzia ca imi trebuie mai multi rami ca sa il pot juca si sa pot si lucra in paralel. Urmeaza sa fac si asta… ( Wishlist)

Acum pe seara cred ca ies in oras. Plec de nebun pe afara si astept sa vad ce se mai intampla. Sunt satul de lucru, pentru weekend. Dar inca nu este totul gata. Asa ca iau o scurta pauza si la noapte o iau de la capat…

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *