Reguli de baza daca vrei sa te apuci de golf

Acest articol e un fel de pamflet, asa ca nu ma criticati prea tare

Daca vrei sa pornesti pe urmele lui Tiger Woods in materie de golf trebuie sa stii cateva reguli generale despre ceea ce trebuie sa faci ca sa devii un profesionist.

Prima chestie, nu juca golf in propria casa. Iti dai seama ca in stadiul de rookie o sa distrugi frumusete de geamuri si o sa spargi diverse cani. Daca mai ai si nevasta o sa te bata la cap saptamani intregi pentru o cana “de la mama” sparta.

A doua, nu juca golf pe teren mocirlos. Te trezesti la un moment dat ca Tom din Tom si Jerry ( da, desenele alea animate erau faine, le mai tin minte si acum) cand era la terenul de golf si nu nimerea mingea, in schimb nimerea tot pamantul de acolo. Ei bine, in cazul mocirlei poti sa iti rupi si crosa si te poti trezi si cu destul noroi pe pantalonii special cumparati pentru golf.

A treia chestie, daca nu ai tinta, cumparati o plasa speciala pentru golf, asa zisa “practice net” de la englezi. Pentru ca la inceput te trezesti ca dai o minge in buruieni sau in padure si nu o mai gasesti sau stai si cauti dupa ea zile in sir.

Si a patra chestie, niciodata sa nu iti uiti masinuta de golf. Ce naiba, ai vazut vreun jucator de golf alergand pentru a lovi mingea?]

Binenteles, golful implica la inceput si sacrificii financiare, dar cu siguranta poti trece peste ele, mai ales in aceasta perioada infloritoare economic.

This entry was posted in Sport and tagged .
Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *