Relaxing is the key

Am realizat in ultimele zile ca daca iesi seara sa te relaxezi inainte de lucru ( in cazul meu ) iti este foarte bine. In ultimele 2 seri am fost mult prin Complexul din Timisoara, m-am distrat nitel si acum stau la lucru mai relaxat ca niciodata. Lucrul mi se pare o incantare ( nu ca acum 3 seri cand aveam destui draci ) si totul merge ca pe roate. Somnul nu apare pana pe la 5 dimineata si oricum 2 ore pot rezista fara somn. Bine, ca dupa aia dorm ca porcu pana la 2 e alta problema.

Una peste alta zilele astea au fost bune. Inceput de an universitar ( incep si eu miercuri la sport, kinetoterapie), venirea studentilor ( aici nu e aglomeratie ca in Bucuresti, totul e destul de organizat si merge destul de bine) si poate vremea buna m-au facut sa ma simt bine. Mai am astazi noapte sa stau la lucru si marti noapte is liber. Fotbal, bere, meciuri din UCL, retele unei seri faine. Toate bune!

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *