Revin…

….dupa multe zile in care nu m-au interesat multe chestiuni. A venit cineva pe la mine weekendul asta, asa ca alegerile si chestile de 1 iunie ( gen ziua copilului) nu m-au pasionat prea tare. Referitor la ziua copilului, in mini oraselul asta de munte de obicei, la data de 1 iunie se organizau festivitati, concursuri, chestii si minuni de genul. Anul asta s-a nimerit sa fie alegeri. Nu a fost nici pas prin oras.

In fine. Fiindca fata care a venit la mine iubeste exagerat de mult muntele am zis ca deh, sa mai dau o fuga sa vad cum mai arata si muntii astia ( nu mai urcasem pe munte de vreo 7 luni, lipsa de timp). Mi-am dat seama ca e mult mai fain sa urci pe munte decat sa stai la calculator ( de fapt stiam asta de multa vreme, dar urcarea asta pe munte mi-a readus subiectul in actualitate). Uitati si niste poze:

Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting
( Pozele is cu copyright, asa ca sa nu va prind….:P )

Mno, a fost fain pe munte. Un weekend relaxant, revederea cu o veche prietena mi-a priit. Acum, sa revenim la alte probleme……

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *