Romania U21 – Kazahstan U21 0-0

Sunt furios. Si pe nationala Romaniei de tineret dar si pe cea a Kazahstanului. In primul rand, pentru lipsa de spectacol in cadrul jocului. In al doilea rand, pentru lipsa de suturi pe poarta. In tot meciul nu stiu daca s-a sutat de doua ori pe poarta.

Despre oaspetii din acest meci nu pot spune prea multe. Stiu ca sunt antrenati de un sarb care i-a organizat destul de bine in aparare. Si atat. Pentru ca in rest nu au calitati tehnice, faulteaza la fiecare faza si mai ales au un portar care e mult mai slab ca mine. Avea niste executii de iti venea sa razi….

Despre Romania ce sa spun…. o echipa noua in comparatie cu calificarile pentru europeanul din acest an, doar 2 jucatori din vechea echipa mai sunt si acum (din ce am retinut): Radut si Cosmin Matei. In rest, foarte multe noutati. Dinu Moldovan, portarul, pare a fi bunicel. In aparare doar Sergiu Muth si Tiganasu au fost remarcatii mei. La mijloc a fost cam toti au aratat ca sunt tehnici… si cam atat. Au dat cateva pase bune si in rest fundasii si mijlocasii kazahi s-au aruncat in ei. Cand totusi mingea a trecut de fundasi si a ajuns la atacanti, dezastru. Ailbec a reusit sa rateze de vreo 4 ori, cand putea pasa si golul era asigurat. Pe langa asta a mai ratat si un penalti. Andrei Voican nu l-am prea observat prin teren iar Tucudean a reusit sa rateze de 2 ori, cei drept incomodat de fundasii kazahi. Insa cea mai mai mare bila neagra pentru jocul Romaniei a fost tendinta aia de a te arunca pe jos la orice atingere. In pwla mea, ramaneti dracu pe picioare si controlatii si voi la picioare pe adversari. Nu e de ajuns sa fi tehnic, trebuie sa si impui respect, sa impui frica in adversari iar la asta au esuat complet astazi. In comparatie, generatia trecuta a fost mult mai agresiva si a marcat de foarte multe ori, lucru care i-a adus calificarea la baraj.

Chiar daca jocul nu a fost stralucit, pun asta pe seama faptului ca nu au jucat pana acum impreuna acesti jucatori. Sper totusi sa se trezeasca pana nu e prea tarziu.

In meciul de astazi au evoluat urmatorii jucatori:

Dinu Moldovan – Gabriel Matei, Sebastian Mladen, Sergiu Muth, Alexandru Ţigănaşu – Adrian Stoian (Ciprian Brata ’70), Paul Anton (Sergiu Suciu ’63), Mihai Răduţ, Cosmin Matei – Denis Alibec, Andrei Voican (George Ţucudean ’57).

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

3 thoughts on “Romania U21 – Kazahstan U21 0-0

  1. Pingback: Romania U21 - Kazahstan U21 0-0 | Șmen.ro

  2. Pingback: Romania U21 – Kazahstan U21 0-0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *