Românii, din ce in ce mai nemulţumiţi în privinţa calităţii transportului feroviar

Românii, polonezii şi bulgarii sunt cei mai nemulţumiţi din UE de serviciile companiilor de transport feroviar, acuzând durata mare a călătoriilor, lipsa curăţeniei şi nerespectarea graficului de circulaţie, potrivit unui sondaj Eurobarometru privind satisfacţia călătorilor în statele membre.

România se situează în coada clasamentului, pe penultima poziţie, în privinţa ponderii persoanelor care călătoresc cu trenul în timpul liber (39%, la egalitate cu Polonia şi înaintea Ungariei, 34%). Media la nivelul UE este de 56%. Pentru călătorii de afaceri folosesc trenul 6% dintre românii chestionaţi, iar 12% ajung astfel la serviciu sau şcoală/universitate.

N-avem conexiuni la trenuri, multe din garile mari nu sunt foarte sigure iar despre curatenie in trenurile personale nici nu se poate vorbi. In rapide si IC se face totusi curat, si asta e ok. Dar ar fi mai ok daca si personalele ar fi ceva mai curate si mai ales, daca nu ar fi distruse de….. multi distrusi.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

One thought on “Românii, din ce in ce mai nemulţumiţi în privinţa calităţii transportului feroviar

  1. Florin Ruşanu says:

    Mdah…sincer când am de ales nici nu stau pe gânduri, mai ales în perioadele cu căldură mare sau frig extrem. Am scris iar despre trenuri, şi nu am putut găsi nimic bun de scris din nou…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *