Salonul Auto de la Frankfurt

În următoarele zile o să petrec ceva timp în cadrul salonului auto de la Frankfurt, încercând să văd cu ce modele noi o să vină producătorii auto din toată lumea.

Segmentul care mă interesează cel mai mult e cel al mașinilor electrice, sunt curios cu ce vor veni în special producătorii de mașini germani legat de asta, mai ales că au o competiție strașnică din partea celor de la Tesla, care domină zona de autovehicule electrice, dar și din partea celor de la Hyundai sau Nissan, care sunt așteptați să aducă noile modele de Kona, Ioniq și Leaf.

De la Mercedes știu că au modelul nou de EQC, BMW e așteptat să vină cu o nouă versiune de I3 sau I8 iar VW vor prezenta o nouă versiune de ID. E de văzut dacă voi reuși să fac un scurt test drive cu oricare din aceste mașini.

În mod normal salonul a fost deschis pentru presă în ultimele două zile și deși aș fi putut să merg, n-am avut timp să fac ajung. Dar de mâine după-masă o să fiu acolo și o să văd care e situația.

Așadar, vreți o analiză mai amănunțită legată de vreun model nou apărut pe piață ? Lăsați un comentariu și o să încerc să fac un review mai aparte.

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

One thought on “Salonul Auto de la Frankfurt

  1. Alexandru says:

    De abia astept ziua cand vom avea si noi aer curat in Bucuresti, sa nu mai fie poluare din cauza masinilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *