Scandalul de la Deta – nebunie nationala

Fiindca nu sunt foarte departe de Deta aici prin Timisoara, am auzit cu stupoare zilele trecute ca toata Politia Romana si presedintele si multe alte persoane s-au sesizat de imensele nereguli ale politiei din Deta. Politie care nu a intervenit la o bataie dintre un grup mare de tigani si un grup mare de romani. Grup de romani care au scos armele din buzunare si au inceput sa dea in tigani (care, ca orice tigan care e in dezavantaje, a inceput sa tipe ca de ce da in ei si sunt discriminati, bla bla bla..). De ce au inceput sa dea in ei ? Pentru ca s-au luat de ei si mai ales, s-au luat de femeile lor (citat).

De ce s-au sesizat o gramada de persoane ? Pentru ca doi dintre romani erau baietii primarului din Deta. Si imediat s-au sesizat toti. Primarul s-a scuzat ca nu mai vorbeste cu ei, populatia (cel putin parte din ea) comunei e de partea romanilor si e satula de tiganii care numai vin din Franta si Germania si fac scandal aici.

Acum, ca cetatean al romaniei, ce comentariu mai aveti pentru acest scandal ?

Ti-a placut acest articol ? Ajuta si pe altii sa il gaseasca folosind linkurile de social media de deasupra comentariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *